четверг, 10 декабря 2020 г.

Відкриття нових талантів

Це неймовірно, але в Дальницькій школі є справжні мистецтвознавці. 



Тож знайомтеся-

Крутюк Юлія, знавець кіномистецтва. Дівчинка створила фрагмент кінострічки "Якщо у тебе є сестра". Ми бачимо неперевершену акторську гру. З першої до останньої секунди глядач вірить у те, що говорить і робить актриса. Отже, виходить у неї все майстерно.  Але, не зважаючи на зміст кінострічки, кожний захотів би мати таку диво-сестричку.



Падчєв Ерік - знавець циркового мистецтва. Ви лише погляньте, які акробатичні трюки він робить . У кожному русі хлопця відчувається впевненість у вдалому виступі. Приємно, що батьки створили всі умови для розвитку сина. Тож чекаємо від Еріка запрошення на сольну циркову програму. 



Сізова Соня-знавець алмазної вишивки. Її робота одразу привертає увагу. Особливий алмазний колорит  надає картині неперевершеного вигляду . Тож бажаємо Соні наснаги на створення нових шедеврів. 


Іонашку Олександра - знавець живопису. Пейзаж, який намалювала дівчинка, дарує глядачу особливий спокій, умиротворіння. Дивлячись на картину уважно, можна відчути м'який вітерець, що доносить приємні аромати квітів, які широкою ковдрою вкрили землю,почути курликання птахів, які відлетіли в далечінь. Олександра створила роботу, яка може промовляти до  глядача. Це неймовірно! 


Ковальчук Нікіта - знавець мистецтва зі створення мінітераріумів у скляній банці. 

Його  посудина з рослинами  об'єднує і мистецтво, і ботаніку, і квіткознавство в єдиний комплекс, який відтворює частину живої природи в домашніх умовах.



Самошин Ілля-знавець музики. Його справжнім і вірним другом є гітара. Адже передати твої почуття, твій настрій  музика здатна, як ніяке інше мистецтво. 

   На світлині видно, як Ілля виконує пісню для свого класного керівника. Хлопчик подарував  вчителю неймовірні емоції. 



 Хочеться побажати Іллі успіхів у нелегкій справі-опановуванні музичного мистецтва. З нетерпінням чекаємо запрошення на сольний концерт.




Р. S. Хочеться подякувати Петрушиній Ю. Е. за сприяння у тому, щоб про наших талантів дізналася Україна. Саме проєктна робота, запропонована вчителем, надихнула дітей на творчість.

Комментариев нет:

Отправить комментарий