вторник, 22 декабря 2020 г.

Захоплюючі лабораторні роботи під час дистанційного навчання

 Інформація, яку зараз ви читаєте, скоріш за все буде цікавою для вчителів фізики. Адже вирішення питання, як провести на відстані лабораторну роботу без вимірювальних засобів, здається майже неможливим. 



Та з легкістю з цією проблемою справилася Балан С. Г. Вона приготувала для дітей прилади, які є в кожного вдома. Навіть деякі учні здивували її своїм знайденим удома лабораторним обладнанням. 

Наведу декілька прикладів, і ви все зрозумієте. 

Так, під час виконання роботи "Властивості звуку", яка вимагає наявності камертона, учитель пропонує замінити прилад фужером з водою й утворити звук різної висоти, наповнюючи по-різному склянку. З деяких відео видно, що  утворюють звук не дитячі руки, а руки батьків. Я лише можу уявити радість і впевненість дітей у своєму  успіху. Та й вчитель радіє, що батьки сприяють розвитку дитини. 

А під час виконання лабораторної роботи  "Вивчення рівноваги важеля" головним атрибутом  стали стілець і звичайні монети. 

Під час вивчення коливань Малюкіна Д. використала замість фізичного штатива медичний штатив для крапельниць. 

Дякуємо вам, батьки, за швидку креативну допомогу нашим учням. Адже у майбутньому вони здивують вас своїм успіхом , який зробить вас щасливими. 

P. S. Хочеться подякувати вчителю за вміння перетворити дистанційне навчання у захоплюючий, свідомий процес.







Комментариев нет:

Отправить комментарий