четверг, 3 декабря 2020 г.

Подарунок нашим друзям молодшим

   30 листопада- Всесвітній день тварин. Учні Дальницької школи вирішили сьогодні здивувати своїх улюбленців: приготували для них смаколики. 



Діти досить креативно підійшли до виконання цього завдання. Так, Тарасюк А. приготував цілий подарунковий набір :смажену котлетку, куряче стегенце й оладки. Як бачимо, врахував усе, тому  вийшов калорійний перекус. 

Підлужняк А. для свого хом'ячка приготувала вітальний бокс, в який поклала соковите яблучко, солодку моркву, апетитно все нарізала й подала. З відео дівчинки можна побачити, що подарунок прийшовся до смаку тваринці.

Блиняєв К. влаштував ігри зі своїми улюбленцями , а в перервах пригощав їх смачною  ковбаскою.

Бєлоусова Н.  для своєї кішки приготувала м'ясний перекус. Незвичайно загорнула  його в рулет й виклала на тарілку. 

А Суходольський Д. приготував  страву під назвою "Сонячний день". Хлопчик підсмажив яєчню й виклав навколо ковбасу у вигляді сонячних промінчиків. Слинки котяться в кожного, хто подивиться на цю страву. Тож і песик хлопчика зрадів, як дитина, і подарував йому поцілунок.

Каленюк С. вирішив здивувати своїх улюбленців розміром і виглядом смаколиків. Для собачки він поклав солодку кісточку зі шматком м’яса, яку прикрасив святковою стрічкою. А для кішки придбав рибину, яку обожнює його улюблениця.

Ось так наші діти піклуються про своїх домашніх тварин, сприймають їх як повноправних членів сім'ї. 

Так хочеться, щоб кожна тваринка на Землі мала таких уважних, добрих, дбайливих господарів.





Комментариев нет:

Отправить комментарий