среда, 16 декабря 2020 г.

Травниця, яка знається на чаях (до Міжнародного дня чаю)

15 грудня - Міжнародний день чаю. Саме сьогодні хочеться розповісти про людину, яка вже більше десяти років не вживає ліків. Секрет гарного імунітету - рослинні чаї, які жінка сама заготовляє й готує для своєї сім'ї. 



Передєрєєва Т. О.  людина , для якої день  отруєння ліками став вирішальним у відмові від хімічних препаратів. З того дня вона не приймає жодних ліків і рятується від хвороб тим, що дарує природа: рослинами, якими багатий наш край. 

Так, у березні-квітні вона йде збирати молоді соснові шишки. Головне- не пропустити строки, бо інакше вони  не принесуть користі. Варення, зварене з соснових плодів , дуже гарно укріплює імунітет.Ще  особливо корисно вживати зараз, в умовах пандемії,  розчин з  лушпиння цибулі. 

У нашої  травниці є  завжди запаси звіробою та деревію, які гарно поліпшують роботу шлунку. Цвіт бузини й напій з листя та гілочок плюща  пом'якшують кашель. Ромашка, малина, цвіт липи-трави, які зменшують запалення. 

Квітки глоду (рос. "боярышника") поліпшують роботу серця. А конюшина для тих, у кого поганий зір. 

У Тетяни Олексіївни є сироп з цибулі ,   лимонно-часниковий, молочно-часниковий напої, які допомагають проводити дезінфекцію організму. А листочки абрикоса, вишні, айви виручають у випадку, якщо якісь трави закінчуються. 

Почувається ця жінка  дуже гарно й знає секрет своєї молодості. 



P.S. Треба додати, що секрет жінки ще й в активному образі життя. Адже вона багато часу проводить на повітрі, вишукуючи чергові лікарські  рослини, які дарує їй природа, а, отже,  сам Господь.

Комментариев нет:

Отправить комментарий