вторник, 2 февраля 2021 г.

Пам'яті жертв Голокосту

 Заходи, які запланувала Каліщук О. О. до Дня пам'яті жертв Голокосту, стали критерієм оцінювання  дитячого  ставлення до власної історії,а значить і до нашого майбутнього. 



Це і перегляд презентації , і проведення диспутів  з учнями, створення експозиції та проведення акції "Метелик радості". Наші діти знають про явище Голокосту ("всеспалення"), яке пов'язане з переслідуванням і масовим знищенням європейських євреїв і ромського населення протягом 1933-1945 років, внаслідок якого загинуло до 6 мільйонів осіб.

Дізналися й про особливість дати 27 січня : саме цього дня радянські війська визволили в'язнів концтабору " Аушвіц" (Освенцім) , що знаходився на території Польщі.

Бліняєва Ю. І. у фоє школи розмістила експозицію "Голокост. Чужого горя не буває", яка привертала увагу відвідувачів закладу. 

Та особливо урочисто пройшла акція "Метелик радості". Діти прикріпили ці дивовижні створіння на віртуальну галявину. Саме метелики символізують радість та життя. Мабуть, побачити метеликів мріяли і діти в концтаборах... 

А учні старших класів на метеликах написали найцінніші слова, про які мріє кожна людина.

Тож нехай усі ці сподівання  обов'язково збудуться.

Більше фото за посиланням

https://www.facebook.com/groups/303833443529111/permalink/818154008763716/

Комментариев нет:

Отправить комментарий