суббота, 13 февраля 2021 г.

Перше засідання Регіональної дитячої ради

 3 лютого, в освітньому хабі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти обласної ради» відбулося перше установче засідання Регіональної дитячої ради при обласній державній адміністрації.



 У цій зустрічі взяли участь кращі з кращих – переможці відкритого конкурсного відбору, лідери учнівського самоврядування Одещини. Серед них була Пацар Анна, учениця Дальницького ЗЗСО. Після знайомства, екскурсії, тренінгів до плідного діалогу з учнівською молоддю приєдналися директор Департаменту освіти і науки ООДА Олександр Лончак та в.о.начальника служби у справах дітей ООДА Наталія Утюпіна.


Хочемо зазначити, що Регіональна дитяча рада є консультативно-дорадчим органом, який діє з метою захисту прав та інтересів дітей, врахування їх думки та безпосереднього залучення до прийняття рішень органів виконавчої влади у питаннях, що стосуються дітей.


Олександр Лончак щиро привітав членів Ради, розповів, які  корисні та цікаві проєкти впроваджуються для учнівської молоді нашої регіону, пообіцяв усіляку підтримку та сприяння.


Вітаємо Анну - члена дитячої обласної ради!

Комментариев нет:

Отправить комментарий