среда, 24 февраля 2021 г.

Дистанційний захід "Крутіший за всіх"

 Цікаво, чи можна сьогодні проводити змістовні, захоплюючі розважальні заходи в дистанційному форматі?Ми вирішили перевірити це й у рамках методичного тижня   провести 24 лютого шоу "Крутіший за всіх" для вчителів і дітей Дальницької громади.



Перед початком програми Власова В. О., заступник директора з виховної роботи, розповіла про те, як відбувається підготовка до таких зібрань. Звичайно, допомагає в цьому спостереження за нашими дітьми. Кожного разу ми дивуємося, наскільки талановитими є наші учні й учениці. І, звичайно, сьогодні ми побачили далеко не всі таланти. Але це тільки початок! 

Ось ця перша зіркова сімка , яка розпочала наш марафон. 

Давидко Артем - господар землі, 

Маленевська Юлія - конструктор, Гущина Анна-співачка, Крутюк Юлія- актриса, Сінельніков Максим- майстер, Вихватенко Катерина - шеф-кухар, Грачова Анна- балерина. Гучні оплески, які дарували нашим дітям глядачі з  інших шкіл, стали визнанням цих талантів. 

Завершилася програма веселою танцювальною композицією. Танцювали й  по один, і по інший бік екрану. 

Хочеться подякувати "бійцям невидимого фронту", які організовували зустріч: Буділовській Т. Д. ( музичний керівник), Петрушиній Ю. Е.( фотокореспондент), Бліняєвій С. П. (підтримка зв'язку), батькам, рідним, класним керівникам , які допомогли дітям в організації виступів.

Більше фото за посиланням https://www.facebook.com/groups/303833443529111/permalink/830738287505288/

Комментариев нет:

Отправить комментарий