пятница, 26 февраля 2021 г.

Методичний практикум "Шпаргалка завучу"

 25 лютого на базі Дальницького закладу освіти для заступників директорів з навчально - виховної роботи відбувся практикум з відпрацювання правил ведення обов'язкової шкільної документації. 



Організатором зустрічі стала Феленко І. Г., яка на початку засідання за допомогою вправи "Друкарська машинка" створила атмосферу співпраці. Заступники по черзі оплесками надрукували головне освітянське слово- "автономія", яке говорить про можливість кожного вчителя робити зміни заради поліпшення якості освіти. 

Обговорили основні моменти, на які необхідно звернути увагу під час складання освітньої програми, які полегшують та оптимізують роботу вчителя. Тож заступники вже завтра у своїх колективах почнуть вивчати думки вчителів для того, щоб на педагогічних радах прийняти виважені рішення. 

Наостанок Ірина Григорівна запропонувала долучитися колегам до створення букету співпраці. Кожен заступник на пелюстках дав відповіді на питання, з яких буде сформований план та тема наступного зібрання. 

Зібравши всі квіти, Ірина Григорівна взяла букет у руки й промовила:"Погляньте , як гарно виглядають квіти в букеті. Я теж хочу, щоб ми працювали тільки разом. А результатом нашої роботи були реальні  справи, які вели б наших дітей у різнобарвний, захоплюючий світ пізнання". 

Хочу подякувати своєму заступнику, Феленко І. Г., за велику, кропітку працю, за небайдуже ставлення не лише до проблем нашого закладу, але й освітянських проблем у громаді.

Комментариев нет:

Отправить комментарий