суббота, 20 февраля 2021 г.

До Дня пам'яті Героїв небесної сотні

 Віддаючи належну шану учасникам Революції гідності та вшановуючи пам'ять полеглих, у  Дальницькому закладі освіти провели низку заходів. 



Бібліотекар Бліняєва Ю.І. оформила книжкову виставку "Героям слава!"- вписано в серцях", а також створила експозиційне дерево, яке учні початкових класів прикрасили янголятами, що символізують душі загиблих героїв. Учитель історії Каліщук О.О. на початку кожного уроку пропонувала учням переглянути презентацію "Герої не вмирають" і говорила з учнями про історичне значення подвигу загиблих майданівців. 

Педагог - організатор Буділовська Т.Д під час перерви організувала перегляд кількох відеороликів, з яких учні дізналися більше про героїв Небесної Сотні:їхній вік, професії, сімейний стан, а головне, про спільну мету, що об'єднала таких, здавалося б, абсолютно різних людей- спрямувати Україну на шлях євроінтеграції, подолати свавілля і корумпованість влади! 

На канікулах дітям запропоновано переглянути фільм "Небесна сотня. Зима, що нас змінила". 

Гадаємо, що 20 лютого вчителі та учні згадають сотню співвітчизників, убитих під час мирних протестів, та вшанують усіх, хто встав на боротьбу за демократичне майбутнє своєї країни.

Більше фото за посиланням https://www.facebook.com/groups/303833443529111/permalink/827955351116915/

Комментариев нет:

Отправить комментарий