суббота, 13 февраля 2021 г.

День безпечного Інтернету

 Бліняєва С. П. вирішила для учнів усієї школи  продемонструвати небезпечність Інтернет - павутини й попередити можливу біду, пов’язану з неправильним її використанням. 



Розпочався день з показу відео,в якому йшлося про  можливі загрози  та надавалися поради щодо їх унеможливлення. Також учням та батькам були надіслані пам'ятки-рекомендації про безпечне користування  Інтернетом. 

Для закріплення матеріалу було запропоновано ігри, розроблені на платформі LearningApps.

Вихованці 6-А класу  стали дизайнерами та копірайтерами. Вони створили дизайн футбольного м'яча та рекламу для білбордів, яка несе в собі правила безпечної поведінки в Інтернеті. Потім за допомогою програми Quiver діти змогли побачити, як їхні проєкти будуть виглядати після реалізації.

Учні 10 класу ознайомились з такими загрозами в мережі Інтернет як фішинг, грумінг, тролінг, тезінг, фрепінг, секстинг та отримали поради, як запобігти їм. Були розв'язані ситуаційні задачі, пограли в ігри, створені на платформі LearningApps. А на закріплення діти створили хмаринку слів (за допомогою онлайн- програми WordArt) з термінів, які вивчили під час уроку.

Ось так завдяки творчому й небайдужому вчителю інформатики  пройшов важливий день - День безпеки Інтернету .

Комментариев нет:

Отправить комментарий