вторник, 26 ноября 2019 г.

Дизайн сучасного уроку української мови та літератури

22 листопада 2019р. в Дальницькій ЗОШ відбулося засідання ММО вчителів української мови та літератури, російської мови, зарубіжної літератури з проблеми "Інтеграція інноваційних технологій у дизайн сучасного уроку».
 Кожний філолог підготував невеличке повідомлення з практики своєї роботи щодо впровадження нових форм навчання. Гаврилюк Л. О. проаналізувала типові завдання ЗНО з української мови та поділилась досвідом роботи над ними. Пацар М. В. зацікавила присутніх методом "Шість капелюхів ", завдяки якому її уроки стають проблемними, творчими й креативними. Власова В. О. розповіла про можливості використання онлайн-тестів. Марченко Т. З. поділилася знахідками щодо застосування QR-кодів під час уроків. І це лише невеличка частина того, що можна було почути на засіданні. Під час семінару було порушено питання про об'єктивність оцінювання олімпіадних робіт. Адже нам треба розуміти, що за кожною кодованою роботою стоїть талановита дитина з нестандартним мисленням. Тому некоректне нарахування балів вбиває останній вогник у душі дитини, надію на справедливість та розуміння значимості власних знань.

Хочеться подякувати Білик Н. О. за чудову релаксацію під час семінару. А голові МО філологів Карлійчук А. І. за організацію учасників засідання. З гарним настроєм усі поїхали додому й домовилися наступний семінар присвятити тренінгу з перевірки творчих робіт, який проведе талановитий вчитель-практик Бойчук Наталія Іванівна.

Комментариев нет:

Отправить комментарий