понедельник, 11 ноября 2019 г.

"Зелений патруль" вразив усіх

6 листопада відбувся конкурс екологічних агітбригад на тему: "Країні Юнатії-95!". За допомогою художнього слова, танцю, співу та наочної агітації діти розповідали про особливості природи нашого краю, розкривали екологічні проблеми, давали власні рекомендації щодо покращення стану довкілля та пропагували способи невиснажливого, дбайливого господарювання.
Переможним та переконливим став виступ учнів Дальницької школи.
Стоянов Н., Абрамова В., Горська Х., Сізова С., Ковальчук Н., Хамходера А. використали сцену як соціальну трибуну, звертаючись до людей. Діти продемонстрували високий рівень виконавської майстерності, який не залишив нікого байдужим.

Балан С. Г. вручила всім учасникам по саджанцю дерева, пропонуючи запровадити акцію "Посади дерево". Солодощі та чиста джерельна вода в придачу додали дітям радості.
Хочеться подякувати людям, які сприяли зірковому виступу команди "Зелений патруль". Це Карасенко Т., яка спекла для виступу смачний та запашний коровай. Буділовській Т. Д. та Петрушиній Ю. Е. за написання сценарію та підготовку учасників конкурсу. Іонашку та Коростецькій Н., які виконали малюнки на екологічну тематику. Гунявому Д., який здійснював музичне озвучення виступу. Ляшенко О.-матусі, яка виготовила рекламний лозунг. Каленюку С., який придбав кульки, що світяться. Сізовій О., яка забезпечила агітбригаду свіжими фруктами.

Виступ екологічної агітбригади "Зелений патруль" – це своєрідний театралізований підсумок роботи нашої школи в напрямку охорони довкілля. Приємно, що наші діти, виступаючи та слухаючи дітей інших шкіл, отримали не лише знання, але й розуміння можливих шляхів та способів вирішення екологічних проблем.
Останні слова голови журі Мурашко В.В. звучали як лозунг:"Виконайте хоча б десять відсотків закликів, які гучним дзвіном розливалися сьогодні в Будинку культури, і ми будемо найщасливішою нацією! "

Комментариев нет:

Отправить комментарий