четверг, 21 ноября 2019 г.

"ГЕТЬ ПАЛІННЯ! МИ - ЗДОРОВЕ ПОКОЛІННЯ"

15 листопада, напередодні Міжнародного дня відмови від куріння, учителем основ здоров‘я Пиріг Н.Б. були організовані та проведені години спілкування з учнями 5-Б, 7, 6-А та 9-их класів на тему : ««Скажи курінню: Прощавай!»

Усім відомо, що останнім часом людство стривожене поширенням тютюнової епідемії. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я третина дорослого населення світу( серед них 200 мільйонів жінок) палять. А скільки ще підлітків і дітей?...

Тому основною метою заходів, що організувала вчитель, стало поглиблення знань учнів про негативний вплив тютюнопаління, застереження підлітків від тютюнової залежності, шкідливих наслідків тютюнопаління; стимулювання учнів до дотримання здорового способу життя, вироблення навичок охорони власного здоров’я, ознайомлення з можливими шляхами попередження та боротьби з цією шкідливою звичкою.

Під час перерв учні школи мали змогу переглянути документальний фільм «Вся правда про табакокуріння» та соціальні реклами про шкідливий вплив тютюнового диму на організм людини. Щиро дякуємо Стоянову Микиті за технічну організацію роботи відеолекторію та Пиріг Н. Б. за небайдуже ставлення до проблем 9людства.

Комментариев нет:

Отправить комментарий