суббота, 26 октября 2019 г.

Яблучно-гарбузове задоволення

Той, хто потрапив сьогодні на яблучно-гарбузовий ярмарок, що проходив у Дальницькій школі, ніколи його не забуде. Тому що це був ярмарок з усіма його атрибутами: торгівлею, розвагами, піснями і танцями.
Свято влаштували на подвір’ї школи. Тому потрапити на нього могли всі охочі. За півтори години ярмарок залишив по собі море позитивних емоцій.
Батьки та родичі наших учнів проявили максимум фантазії: приготували вертути, пиріжки, пунші, желе, плачинди з кабака та яблук.
омашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й батьки та вчителі.
Зібрані на ярмарку кошти будуть використані на придбання килимового покриття для лікувально-оздоровчого майданчика.
Ми дуже вдячні за допомогу в проведенні ярмарку, у першу чергу, матусям та бабусям школярів. Без вашої підтримки ярмарок не відбувся б. А учням, учителям, які торгували та розважали відвідувачів, дякуємо за відтворення неповторного колориту давнього українського дійства.
Діти пишалися собою, своїми рідними, відчували, що роблять щось потрібне й корисне.

Хочеться подякувати жителям села, які завітали до школи, підтримали нас у прагненні зберегти традиції нашого народу.
Задоволені спілкуванням, діти розійшли, але ще довго солодкі аромати осені сповнювали шкільні приміщення. Залишається лише додати, що ніякі закордонні осінні свята не здатні замінити традиційний осінній ярмарок, сповнений добром, гумором і єднанням. Отож, гуртуймося- і все буде смачно!

Комментариев нет:

Отправить комментарий