суббота, 26 октября 2019 г.

Як почувають себе першокласники?

   Учням 1-го класу ніколи нудьгувати. У них розпочався  тиждень “ Я підприємливий. Як стати успішною людиною". Терновенко Т. Я. вирішила подарувати учням зустріч з людиною, яка власними силами досягла небувалих вершин-стала вчителем від Бога.
  Шикаренко Є. І. - учитель початкових класів, яка виховала не одне покоління дітей. Розпочала свою роботу  в рік відкриття нової будівлі нашої школи. Пам'ятає, як змінювалася школа. Часто згадує першого директора, який і допоміг їй стати відповідальним педагогом.
  З усіх предметів початкової школи Євдокія Іванівна найбільше любить математику. Своїх учнів вона завжди вчить логічно мислити. З них виростають гарні керівники. Прикладом такого учня, якого зростила вчитель, є Крутюк С. І.
  Діти уважно слухали кожне слово вчительки.

Увечері на території початкової школи ми побачили першокласника Давидка Артема, який слідкував за роботою дорослих чоловіків, які вже стали успішними в житті. І в голову прийшли думки: лише власним прикладом батьки можуть виховати успішних дітей:беручи їх з собою на роботу, мандруючи з ними, організовуючи зустрічі з тими, хто знайшов своє місце у житті.
Дякуємо Терновенко Т. Я., яка робить навчальні тижні для своїх першачків живими й незабутніми.

Комментариев нет:

Отправить комментарий