воскресенье, 13 октября 2019 г.

Світський ранок у старшій школі

   Вітання з нагоди Дня вчителя від учнів  одинадцятого класу-це завжди приємний сюрприз. У цьому році все відбувалось у форматі передачі "Світське життя з Катериною Осадчою".Діти продумали все: виготовили запрошення, які рознесли заздалегідь, створили святкову фотозону, організували ранкову каву й розважальну програму.
  Зустрічала педагогів сама Катя  Осадча, роль якої майстерно виконала Абрамова Вероніка. У фойє школи працювали бармени, фотографи, кондитери. Вони швидко організували фотосесію  з ароматом кави. Це було неперевершено і так доречно зранку!
  О 12.00 на  вчителів чекала святкова програма. Звучали пісні, виступала професійна скрипачка, вітав учителів  Дзідзьо. Кожен відчув увагу, адже розваги, які приготували однокласники, не давали нудьгувати нікому. Час промайнув швидко.
   У цей день особливо хвилювалася класний керівник 11-го-Петрушина С. С., яка писала сценарій до свята й хотіла разом зі своїми вихованцями зробити його незабутнім. І їм це вдалося.

  Завершенням зібрання став солодкий стіл. Торт,прикрашений їстівними атрибутами шкільного життя, замовлений батьками, став чудовим солодким підсумком.Учителі разом з учнями розрізали  солодкий шедевр і з апетитом з'їли.
  Ось так чудово завершився особливий день-День учителя. Хочеться подякувати дітям, батькам за увагу й щирі привітання!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий