суббота, 26 октября 2019 г.

Від чого можуть бути щасливими діти?

       Ви не повірите, але очі дітей можуть світиться щастям від зустрічі з поліцією. Ми переконалися в цьому сьогодні.

        Власова В. О. організувала для учнів 1-6 класів зустріч з працівниками Одеської патрульної поліції. Діти з першого погляду полюбили симпатичних молодих людей, які захопили слухачів цікавими, повчальними розповідями про особисту безпеку дітей як повсякденну, так і під час канікул. Дали поради, як не стати жертвою кримінальних правопорушень, нагадали про правила дорожнього руху.
В ігрових ситуаціях перевірили вміння дітей правильно діяти в небезпечних ситуаціях. Школярі активно брали участь у різних вправах. Кожному подарували книжку-розмальовку, брошурки "Твоя безпека", прочитавши які, учні зможуть ще раз згадати про бесіду й розповісти про почуте іншим.

А розглянувши автомобіль, на якому приїхали поліцейські, діти переконались у тому, що на ньому зручно здійснювати патрулювання вулиць, громадських місць. Сигналізація, звукова сирена, спеціальне забарвлення та інформаційні написи на ньому роблять поліцейське авто особливим. Дітям захотілося навіть зробити селфі на пам'ять на фоні транспортного засобу.

Колектив Дальницької школи висловлює велику подяку Управлінню патрульної поліції в Одеській області за проведення креативних занять та безцінні подарунки. Після вашої зустрічі учні старшої школи зацікавилися закладами освіти, в яких готують працівників найпочеснішої професії у світі.


Комментариев нет:

Отправить комментарий