суббота, 26 октября 2019 г.

Зустріч з пожежниками: цікава, повчальна, завжди актуальна!

22 жовтня для учнів Дальницької школи Власова В. О. організувала зустріч з пожежниками управління ДСНС в Одеські області.
Провідний інспектор Овідіопольського РС ГУ ДСНС України в Одеській області Веліксар Ганна Андріївна, головний фахівець Овідіопольського РС ГУ ДСНС України в Одеській області Лопушнян Максим Петрович та інспектор ОП П та ТБ у Дальницькій ОТГ Рогочевський Владислав Леонідович під час заходу цікаво і доступно розповіли дітям про свою професію. Переконали учнів у тому , що справа, яку вони виконують, є дуже важливою, оскільки вони рятують від пожеж будівлі, поля, ліси та людські життя. Співробітники пожежного управління розповіли, що кожен їхній працівник є мужнім і сміливим, а також завжди готовий рятувати людей.

Переглядаючи презентацію, діти отримали знання про протипожежну безпеку, побачили умілі дії пожежників, їх вправність і професійність, навчилися користуватися вогнегасниками та дізналися про їх види.

Педагоги закладу й учні щиро вдячні пожежникам за змістовну розповідь.
Працівники ДСНС залишили дітям багато роздаткового матеріалу. Діти в свою чергу оформили виставку малюнків на пожежну тематику, продемонструвавши свої знання та вміння поводитися з вогнем.

Комментариев нет:

Отправить комментарий