воскресенье, 13 октября 2019 г.

Як побувати одночасно в Криму і в Софіївському парку?


  5 жовтня вчителі Дальницької школи побували в Актовському каньйоні, що розташований у межах Вознесенського району Миколаївської області. Цей розлом серед степу в осінню пору виглядає фейєрично. Це унікальне місце  недарма називають Маленьким Кримом .
Енергетика гранітних скель робила з педагогами дива: ніхто не відчував ані втоми, ані віку. Стрибали, як лані, з каменя на камінь, хоч ті й були мокрі, адже йшов дощ(до речі, нас і це не злякало!).
А Трикратівський ліс захоплював своєю природною недоторканістю. Двохсотрічний дуб, дерево-кохання особливо облюбували туристи. Тому зробили найбільшу кількість фотографій, обхоплюючи ці дерева. А ще нам здалося, що знаходилися ми в Софіївському парку. І це не випадково:  створювалися обидва парки для коханих жінок. Познайомились ми і з лісовими звірятками:руденька білочка неочікувано перебігла нам дорогу.
  Після прогулянки місцеві кулінари нагодували нас смачними обідом та вечерею й захопили українськими танцями.

Поїздка вдалася, усі приїхали задоволеними й щасливими від побаченого.
  Хочеться подякувати водієві Кушко А. А., який бездаганно виконав свою місію, Галабурді В. О., другому водієві, та людям, які сприяли нашій подорожі!!!  Ви подарували колективу Дальницької школи незабутні відчуття, які переростуть  в позитивну енергетику, спрямовану  на благо громади!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий