воскресенье, 13 октября 2019 г.

Свято козачат

    11 жовтня  козацька родина Дальницької школи поповнилася 16 козаками та 16 козачками. Це спритні, мужні, кмітливі хлопці та дівчата 5-х класів.
  І те, що це дивовижні діти, вони довели самі, пройшовши на відмінно усі етапи квесту і продемонструвавши свою спортивну підготовку.
   Власова В. О. та Буділовська Т. Д. організували пізнавально-розважальну гру. Дітям необхідно було пройти п'ять етапів, на яких їх чекали  педагоги з цікавою інформацією про козаків.

   Яковенко М. М. навчив дітей шикуватися, виконувати команди. Петрушина Ю. Е. зацікавила дітей літературою про козаків  й провела вікторину. Власова В. О. розповіла про життя в Запорізькій Січі. Буділовська Т. Д. вивчила з дітьми нову козацьку пісню. Каліщук О. О. у музеї провела цікаву екскурсію, розповівши про людей, які віддали своє життя за вільну Україну.

  На кожній станції діти отримували конверти, в яких знаходилися шматки картини, яку діти в кінці гри склали. Виявилося, що це карта України. Отримавши посвідчення про вступ до  козацької родини, діти перейшли на наступну станцію-"Смачну".
  У  класних кімнатах батьки приготували козацький обід. Смачно пообідавши, козаки швидко відновилися після випробувань і щасливими повернулися додому.
   Ось так весело  й незабутньою пройшов перший день життя в козацькій родині Дальницької школи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий