суббота, 26 октября 2019 г.

І знову допомога!!!


  Давидко Сашко- людина, яка в наш нелегкий час готова чужі проблеми сприйняти за свої. Дивовижно, що зараз ще є такі люди.
  Він разом зі своїми помічниками допоміг здійснити роботи за проектом "Лікувально-оздоровчий майданчик". Хлопці майстерно зварили сітку для основи майданчика та залили її бетоном.
  А директор бетонного заводу, коли дізнався, що його бетон піде на таку добру справу заради здоров'я дітей, подарував його школі.
  Привіз бетон теж учень нашої школи-Поляруш Дмитро. Слідкував за процесом і хвилювався за якість виконання робіт. З такою молоддю ми точно побудуємо нову школу. Та що школу-Україну!!!

Дякуємо вам, наші безцінні помічники. Ви подарували  радість дітям.
    Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців села. Доки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців.

Хочеться ще раз щиро подякувати за вашу підтримку та за  ваші щирі і чуйні серця. За те, що ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог   пошле вам міцне здоров’я, радість і щастя!

Комментариев нет:

Отправить комментарий