суббота, 19 сентября 2020 г.

Першопрохідці Нової української школи

  Перші учні Нової української школи вже вчаться в 3 класі. Цікаво, чи змінилося їхнє навчання, яким воно стало, чи збереглась інтеграція? 



Переступивши поріг класу, розумієш, що діти продовжують мандрувати Країною Знань, лише шкільний наплічник став наповнений більшою кількістю речей для дослідження. Отож, усе по порядку. 

Розпочався перший тиждень навчання з  цікавої теми: "Подорожуємо й відкриваємо світ ".

Від свого вчителя, Бєлоусової Т. М., діти кожного дня отримували дослідницькі завдання. Їм треба було побувати на екскурсіях в  Києві та Вінниці:відвідати історичні пам'ятки Києва, побувати в Київському зоопарку ,в музеї " Українська витинанка" та помилуватися музичними фонтанами у Вінниці. Крім цього, дослідити на міцність павутиння і навчитися його збирати. Тож у свій рюкзак для мандрів їм треба було покласти багато нових речей: прилад для намотування нитки, фотоапарат, записник, олівець, щітку та інше. 

Ця віртуальна подорож так  захопила дітлахів, що вони створили рослинні витинанки , провели дослідження й результати оформили у вигляді планшетного органайзера.

Хочеться подякувати Таїсії Миколаївні за вміння зацікавити своїх вихованців і зробити навчання пізнавальним, а також Кушнір Г. А. та Бліняєвій С. П., які влаштовували для третьокласників віртуальні екскурсії. Не обійшлося й без батьків , які підтримували дітей  і своїми ідеями розвивали їхню творчість.






Комментариев нет:

Отправить комментарий