пятница, 18 сентября 2020 г.

Педрада, від якої залежить безпечна робота школи

 27 серпня в Дальницькій школі відбулась педагогічна рада. Розпочалась вона з традиційних вітань на адресу ювілярів педагогічного стажу та новоприбулих вчителів. За сприяння профспілки кожен з них отримав чудовий подарунок- стильний домашній комплект .



А далі розпочався розгляд важливих питань, від яких залежить подальша безпечна та якісна робота школи. По-перше, були схвалені Стратегія розвитку закладу освіти, Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти, Освітня програма, План роботи школи на 2020-2021 навчальний рік, Правила внутрішнього трудового розпорядку школи. 




Найбільше часу потребував розгляд питання щодо затвердження режиму роботи школи. В умовах пандемії він зазнав значних змін. Були розроблені наступні важливі документи: графік прибуття дітей до закладу, графік відвідування їдальні та бібліотеки, маршрути руху дітей  школою, алгоритм роботи школи під час карантину та інше. 

Усі члени колективу ознайомилися з нормативно-правовими документами, які забезпечують організований початок навчального року. Не зважаючи на прогнозовано важкий навчальний рік, під час педради 

панувала   атмосфера  підготовки до довгоочікуванної  радісної зустрічі з дітьми 1 вересня. У той же час кожен відчував неабияке хвилювання та відповідальність за збереження здоров'я усіх учасників навчально-виховного процесу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий