пятница, 25 сентября 2020 г.

Про найважливіші органи чуття

 Учні першого класу навчаються уважно слухати, правильно нюхати й пристально вдивлятися. Ці якості їм дуже потрібні для вивчення довкілля, в якому вони проживають. Саме такою є мета цього навчального тижня. 



  Спостереження довело: у наших першачків дуже гарно розвинені всі органи чуття. Ось, наприклад,  знайшли вони на території школи їжачка, який щодня став з'являтись на шкільному подвір' ї. Діти так уважно за ним спостерігали, що навіть створили його портрет. І в кожного він особливий, у кожного в чомусь відмінний. 

  Зі свого, хоч ще не великого, досвіду, діти зрозуміли, що на сьогоднішній день найважливішим їхнім органом чуття є вухо. Уважно прослухана інформація - запорука успішного навчання. Тому Гавлюковська О. А. вирішила запропонувати дітям створити аплікацію, присвячену  органу слуху. 



Роботи хоч й однакові, але виглядають по-різному і по-різному характеризують дітей. Є серед них непосидючі фантазери, а є й скурпульозні дослідники.

Хочеться побажати Олександрі Андріївні, щоб її вихованці порадували новими відкриттями, які вони зробили завдяки органам чуття.

Комментариев нет:

Отправить комментарий