пятница, 18 сентября 2020 г.

Подяка тим, хто сприяв зустрічі дітей

 Ніхто не заперечить, що 2020-2021 навчальний рік є не схожим на інші, вимагає від кожного великих зусиль. 



Готуючись до відкриття школи, МИ переслідували одну мету: створити безпечні умови праці й навчання. Я не помилково виділила великими літерами слово "МИ". Адже це особлива команда небайдужих людей, які  підставили своє плече у важкий час пандемії й зробили все, щоб заклад освіти відкрився й працював повноцінно. Ось вони, представники нашої безцінної команди однодумців. 

1.Працівники сільської ради на чолі з Крутюком С. І., які сприяли забезпеченню школи деззасобами, масками, безконтактними термометрами та іншими засобами особистої гігієни.

Крім цього за сприяння сільського голови на проїздній частині дороги, що проходить вздовж території школи, був нанесений яскравий люмінесцентний пішохідний перехід.

2.Давидко О., фермер, який забезпечив очищення території школи від бур'янів, здійснив закупівлю щебеню для упорядкування території початкової школи. 

3.КУ"Примор'є" на чолі з Сальніковим С. І., що здійснило ремонт каналізації та встановило водяний люк для поливу рослин.






 4.Технічний персонал школи на чолі із завгоспом Каленюк С. І. Техпрацівники протягом літнього періоду здійснювали поточні ремонти, прибирання й підтримували територію школи в належному стані. 

Попереду ще багато випробувань, але з такою командою будь-які проблеми стають незначними. 

   Ще раз дякуємо усім і маємо надію, що через невеликий проміжок часу МИ будемо згадувати сьогодення як час, який навчив нас берегти своє здоров'я й  радіти живому спілкуванню.

Комментариев нет:

Отправить комментарий