пятница, 18 сентября 2020 г.

Відстань, яка стала незначною (про загальношкільні батьківські збори)

  11 вересня в Дальницькій школі відбулися дистанційні загальношкільні збори,які пройшли під таким гаслом:"Партнерство заради дітей". 


Розпочалась онлайн-конференція  з подяки батькам за фінансову, фізичну та моральну підтримку, яку всі відчували протягом минулого навчального року, з висловлення сподівання на подальшу співпрацю. 

Батьки отримали чіткі інструкції щодо дій у випадку потрапляння регіону в червону зону. 

Школа готова в будь-який момент розпочати навчання в дистанційній формі й врахувати усі пропозиції щодо залучення кожного до процесу навчання.

Була надана повна інформація  про дотримання правил карантину, правил особистої безпеки й щодо дій технічного персоналу зі створення безпечного освітнього середовища під час пандемії.  Медична сестра Сіянова С. І. ще раз нагадала батькам про необхідність контролю за  дитячим самопочуттям, перевірку наявності масок, дезінфекторів, чистої води в рюкзаках дітей перед тим, як вони вийдуть з дому. 

    Йшлося також про академічну доброчесність. Будь-яке недотримання  етичних норм під час навчального процесу (списування, плагіат, фальсифікація, хабарництво тощо) будуть каратися. На порушників чекатимуть анулювання робіт, написання повторних контрольних, зниження оцінок. 

  Червоною лінією під час зборів пройшло питання булінгу в школі. Будь-які його прояви неможливі. Тому батькам було запропоновано прислухатися до своїх чад і у випадку підозри в булінгу зразу повідомляти про це класним керівникам чи адміністрації школи. 



    Швидко промайнув час. На екрані можна було спостерігати всю шкільну родину. Погляд кожного говорив :"Ми все подолаємо, ми все зможемо". Навіть відстань, яка розділяла всіх, стала незначною. 

  З такою батьківською підтримкою не страшні будь-які проблеми.

 Хочеться подякувати за теплі слова, які висловлювали батьки після зборів у Вайбер-групах. Вони окриляють і додають впевненості, що ми на правильному шляху.

Комментариев нет:

Отправить комментарий