пятница, 18 сентября 2020 г.

Довгоочікуваний навчальний рік стартував

Свято Першого дзвоника в Дальницькій школі відбулося з дотриманням усіх протиепідеміологічних вимог. 



Вчителі зі своїми вихованцями зустрілися в шкільному садочку й звідти спостерігали  за урочистим дійством прийому нових учнів до школи. Усіх присутніх на святі  привітала гостя - начальник відділу фінансів, бюджету та планування Дальницької ОТГ Сіміоніді О. В. Вона побажала всім сили, успіхів, наснаги в подальшій роботі й вручила відмінникам школи грошові премії від голови Дальницької сільської ради Крутюка С. І.  Першокласники теж сяяли від щастя, отримавши від Ольги Вікторівни диво-рюкзаки з яскравими альбомами, ручками, олівцями. Вони пообіцяли носити в них зі школи лише гарні оцінки. 

Протягом свята усіх розважав клоун Кльопа :перевіряв  готовність дітей  до школи, а класних керівників - до роботи в новостворених колективах. 





П'ятикласників теж не залишив осторонь. Дванадцять  учнів, що прибули з Санжійської школи, висловили свою готовність вчитися на благо громади й України. Усі діти отримали в подарунок літачки, які допоможуть їм досягти вершин досконалості. 

Та найхвилюючим стало свято для одинадцятикласників. Вони усвідомили, що сьогоднішній першовересневий шкільний дзвінок для них є останнім. 

Урочиста мить, звучить шкільний дзвінок- і діти вирушили на свій  перший шкільний урок. 

Окремо хочеться подякувати сім'ї Харьковенко  та  Мардань Ірині, які створили неперевершену фотозону та яскраві професійні фото зі свята.

Комментариев нет:

Отправить комментарий