пятница, 1 марта 2019 г.

Пілотний проект "Вчитель+"

    У 10 районах Одеської області протягом нового навчального року запрацює пілотний проект «Вчитель+». Для учнів найвіддаленіших шкіл у режимі «онлайн» викладатимуть учителі з найкращих навчальних закладів регіону. Все це стало можливим завдяки створеній мережі класів дистанційної освіти. Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов під час Всеукраїнської конференції «Нова українська школа – старт реформи, участь громад».


Gallery item

Gallery item
     «Ми буквально приведемо високопрофесійних вчителів до класів найвіддаленіших сільських шкіл. Задля цього ми будуємо мережу кабінетів дистанційної освіти по всій області. Глибоко переконаний, що немає нічого кращого за особисте спілкування вчителя із дитиною. Зазначу, ми не кажемо, що дистанційка – це єдиний шлях розвитку. Але ігнорувати ті можливості, які вона надає, це як декілька тисяч років свідомо ігнорувати винахід колеса», — підкреслив Максим Степанов.
   Отож, до участі в проекті запрошено найкращих вчителів області. Приємно відзначити, що серед них  є і вчитель нашої школи - Цісар Наталія Вікторівна. Як учитель фізики та математики  свій професіоналізм вона неодноразово доводила, беручи участь у педагогічних конкурсах різних рівнів і отримуючи перемоги в них, конференціях  (у тому числі й міжнародних), новітніх освітніх проектах.  Результатом методичної діяльності вчителя є випуск  навчальних посібників для колег та учнів, публікації у фахових журналах. Втілення нових ідей, творчий підхід до справи, неординарність мислення- це основні риси педагогічної діяльності Наталії Вікторівни як вчителя і директора школи. Тож бажаємо їй успіху та наснаги  в новій творчій справі. Хочемо зазначити, що вчителі нашої школи вже використовують у своїй роботі  перші відеоматеріали цього проекту, які можна знайти на каналі YouTube за посиланнями:








  Детальніша інформація про освітній проект "Вчитель +" за посиланнями :

Комментариев нет:

Отправить комментарий