воскресенье, 31 марта 2019 г.

Що в нас сьогодні на обід?

      Ми знову зазирнули до шкільної їдальні. Нас цікавило, чи відрізняється весняне меню від зимового.  "Що сьогодні на обід?"- спитали ми в кухаря Надії Василівни. Вона  відповіла, що рисова каша з курятиною, сир, квашений огірок, апельсини, яблука, сік. 

    Кухарі створюють меню, в якому міститься багато вуглеводів, що є корисними для роботи мозку. Крім цього, часто на столах можна побачити  салат з буряку, який містить мало калорій і дуже корисний.


    Страви виглядали  апетитно. Діти із задоволенням бігли до шкільної їдальні. За двадцять гривень вони можуть купити  повноцінний обід. 
    До їдальні приходять їсти не тільки учні та вчителі. Купують обіди і   беруть їх з собою працівники сільської ради, місцевого ФАПу, які тепло відгукуються про роботу нашого закладу харчування. 
     Хочеться подякувати робітникам їдальні за злагоджену та відповідальну працю, за творчий підхід у сервіруванні столу. Адже апетит, як ми знаємо, приходить під час їжі. Дякуємо також  Крутюку С.І., який подбав про те, щоб протягом навчального року  було налагоджено постачання свіжих яблук до шкільної їдальні.  







Комментариев нет:

Отправить комментарий