пятница, 8 марта 2019 г.

Сюрпризи для матусь


       Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються з далеких країв птахи, квітнуть дерева, зодягаючись у зелень, бринять струмки, розцвітають перші квіти, зігріті теплом сонячного проміння, мрійливо співають пташки. Разом з весною прийшло й свято – Міжнародний жіночий день.


 8 Березня -свято половини людства. Та ще й якої половини - прекрасних дівчат та жінок! В усі часи, по всьому світу жінка викликала особливе ставлення, адже вона уособлювала ніжність, красу, надзвичайну зворушливість і чутливість. Материнський образ являється дітям із сивих туманів віків, із синяви неба і золотавих надвечір’їв, із вишневого цвітіння і калинової задуми. То випливає на небо нашої вічності одне-однісіньке слово, як сонце, — Мати! — і купається в сльозі й відроджується із сльози, і світиться в сльозі веселковими барвами дитячої ніжності: Мати, Мама, Мамунця, Мамуня, Мамуся, Мамочка, Мамонька, Матінка, Матіночка, Матуся, Матусенька, Ненька, Неня, Ненечка.
   Учні 1-4 класів  під мудрим та чуйним  керівництвом своїх вчителів  щороку під час уроків трудового навчання виготовляють  невеличкі сувенірчики, малюнки, аплікації для привітання своїх дорогих  матусь та бабусь. Ось що виготовили діти до цьогорічного свята.







Комментариев нет:

Отправить комментарий