воскресенье, 31 марта 2019 г.

Класний відпочинок на природі!

  На одному з уроків української мови п'ятикласники отримали  завдання: написати повідомлення для шкільного веб-сайту про цікавий випадок із життя класу з використанням вставних слів і словосполучень. Не довго думаючи, учні 5-А класу вирішили розповісти про те, як нещодавно  активно та весело вони провели один із весняних днів. Відпочивали всім класом, тож і статтю до шкільного блогу писали разом. Назвали вони її "Класний відпочинок на природі!" І ось результат цієї колективної творчості. 




   Якось учениці нашого класу Малюкіна Дарья та Заєць Руслана запропонували влаштувати пікнік. Ми із задоволенням погодились. До речі, підтримала цю ідею також Майя Василівна, наш класний керівник.   Обрали день для відпочинку та місце. Вирішили закупити деякі продукти.
   У день походу ми розділились на дві групи. Одна вирушила в парк раніше, щоб приготувати все необхідне для проведення конкурсів. Через певний час підійшла друга група. І тут усе почалось!
   Основою відпочинку була квест-гра. Ми розділились на команди, шукали підказки до  завдань, відгадували загадки. У кінці гри, після успішного виконання всіх завдань, кожна команда отримала приз. Нагулявши апетит, ми із задоволенням  пообідали.
    Усім дуже сподобався відпочинок. На жаль, усе швидко закінчилось. Але, напевно, ми ще не один раз зберемось на природі такою дружною компанією! 



Р.S. Для п'ятикласників це був перший досвід написання статті до шкільного блогу. І працювали вони з великим завзяттям. Так хотілось дітям відчути себе в ролі журналістів, а ще дуже кортіло поділитись враженнями від свого активного відпочинку, який їм так сподобався і запам'ятається надовго. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий