воскресенье, 17 марта 2019 г.

Запеклий матч!!!

   Розвиток фізичної культури і спорту є запорукою здорової нації. У цьому впевнений голова Дальницької сільської ради Крутюк Сергій Іванович. Подарунок, який він зробив для дітей Дальницької ОТГ (поїздку до селища Великомихайлівське для участі в матчі з волейболу), сприяв відродженню масового фізкультурного руху, згуртуванню всіх, кого "розпалює" спортивний азарт.







  Плохотнюк Віктор, Гунявий Данило, Божко Кирило, Клочко Анатолій-це учні Дальницької школи, які вели запеклу боротьбу за перемогу. У вирішальному п'ятому матчі перемогу отримали господарі змагань.
   Але знайте, хлопці, що ви є найкращими спортсменами, які є особливо помітними "зірками"  нашої школи. Саме ви поповнюєте "скарбницю" визначних здобутків у спортивному житті школи. 



   Дякуємо Надвоцькій М.В., учителю фізичної культури, Ляшенку Ю., які сприяли поїздці, водію Галабурді В.О., який уміло керував новим мікроавтобусом та віз дітей з комфортом. 



  Ми ще раз щиро дякуємо Сергію Івановичу за прагнення зробити життя наших учнів кращим і за сприяння у досягненні ними найвищих висот! Радіємо, що спортсмен живе в душі  керівника нашої громади. Дякуємо за незабутні емоції, які залишаться в серцях учнів теплими спогадами  про зроблене добро.


Комментариев нет:

Отправить комментарий