четверг, 28 марта 2019 г.

Педрада "Атестація"

     Весна – це пора, коли все оживає, прокидається, а для вчителів – пора, коли нарешті закінчується їхня атестація, бо кожної весни в освітянському середовищі відбувається ця  визначна подія.


     26 березня в Дальницькій школі пройшла педрада "Атестація". Сім педагогів підводили підсумки своєї творчої та креативної роботи за п'ять років.
     Педрада поєднала теорію з практикою. Кожен учасник засідання мав змогу збагатити свій педагогічний арсенал, запозичити один в одного найефективніші методи, прийоми, які сприятимуть розвитку творчої активності, пізнавального інтересу учнів школи. 



  У виступах учителів, що атестуються, були присутні творчість, артистизм, гумор, імпровізація.
Для створення психологічного комфорту та зняття емоційної напруги з вчителями були проведені педагогічні вправи. Так, вправа "Підпиши малюнок" передбачала придумати назви колажів, на яких було зображено найяскравіші моменти педагогічної діяльності вчителів, що атестувалися. Гра "Педагогічна казка" підтвердила, що наші вчителі- талановиті актори. Вони майстерно впоралися з усіма поставленими завданнями.
  
    Далі колеги, що атестувались, демонстрували свої педагогічні знахідки, які відшліфовували протягом п'яти років, завдяки чому ці знахідки стали справжнім задоволенням для них та їхніх учнів. 
















   Судячи з настрою вчителів, можна було зрозуміти, що педрада вдалася. Ті педагоги, які творчо працюють, не мають часу на відпочинок, були впевнені, що в недалекому майбутньому їм теж буде що показати, чим здивувати колег під час своєї атестації.  Кожен уявляв себе під час атестації, у думках малював свій зірковий виступ.
   Хочеться побажати вам, шановні колеги, щоб  ваш ранок починався зі слів:"Я молодець!" А  закінчувався день фантастичними сновидіннями, які стануть реальністю.










Комментариев нет:

Отправить комментарий