четверг, 18 октября 2018 г.

Звітуємо про софіївський квест

    Нагадуємо, що учні 9 класу підготували завдання квесту для учнів 8 класу (див. допис під назвою "Подорож, яка лікує душу"). Це були різноманітні питання-завдання, з якими восьмикласники успішно впорались! "Усі завдання виконали", -у своїх повідомленнях писали  та радісно звітували діти. 
  Першим з'явилося фото Гущина Д., який тримав у руках листочки вавілонської берези та ліціума. Саме ці дерева прикрашають схили річки. Їх привіз граф Потоцький на замовлення Метцель у 1799 році. 
     


     
Наступне фото -найромантичніший закуток парку "Острів кохання". Як бачимо, і тут побували спритні восьмикласники.
 

    А ось і  фото "Печери щастя", у якій діти мали  прочитати пророчі слова про щастя.

   

  Спуск підземною річкою неабияк вразив усіх. Екскурсовод пояснила, чому туристи просять розпочинати шлях з кінця річки (саме про це просили дізнатись учні 9 класу).
"Початок річки-це життя, кінець-смерть. Якщо розпочати шлях з кінця, то ти повернешся до життя , залишивши позаду всі незгоди та переживання".

                   

Групове фото біля  молодильного джерела свідчить, що і це завдання виконано.

                                        
Біля Великого водоспаду завдання було найцікавішим. Діти пробігали крізь скелі декілька разів. Маємо надію, що принаймні одне бажання обов'язково здійсниться.

                                               























Що ж, шановні дев'ятикласники! Усі завдання виконано - ставте свої "лайки" під фотографіями заповзятих та настирливих восьмикласників!

Комментариев нет:

Отправить комментарий