вторник, 30 октября 2018 г.

Посвята в старшокласники

  Вже стало традиційним проведення в школі вечора-відпочинку для учнів 8-11 класів "Посвята в старшокласники". Особливо чекали на нього  учні 8-х класів. Адже  захід такого формату для них мав відбутись вперше. Восьмикласники отримали  завдання представити свої  класні колективи в нестандартній, цікавій формі, продемонструвати  таланти, виявити  артистизм, логічне мислення, зв'язне мовлення.  



  Атмосфера вечора була чудовою. Ведучі свята, Хамходера Антоніна та Абрамова Вероніка, приготували для глядачів різноманітні завдання: виконати танцювальні композиції  різних напрямків, розв'язати жартівливі логічні задачі. А під час розваги "Капелюх" виявилось, що  всі думки старшокласників були про дискотеку. Їм хотілося швидше викинути свій накопичений адреналін у танцях.   
    Потішили усіх і восьмикласники. Під час виступу вони продемонстрували яскраві флешмоби, показали казку "Колобок" у новому стилі.  


   А на дискотеці драйву додали випускники школи, вчителі та наш  завгосп 
Каленюк С.І. Вони на рівні з дітьми показували  запальні сучасні танці. 
  Організація подібного роду заходів сприятливо впливає на саморозвиток, самореалізацію, самоствердження кожного старшокласника. Ми відкрили для себе багато творчих особистостей. А також помітили, що такі вечори сприяють розвитку конструктивного спілкування дітей з дорослими та однолітками. 
Крім цього, захід є активним способом проведення вечірнього часу. Тож танцюймо  та поліпшуймо свій настрій, а отже - зберігаймо своє здоров'я!



Комментариев нет:

Отправить комментарий