четверг, 18 октября 2018 г.

Як колектив "Дівчата" підкорив серце Амадора Лопеса.

  Гадаєте, що назва статті є вигадкою? Помиляєтесь. Дійсно, хореографічний колектив "Дівчата", у складі якого танцюють вчителі та батьки Дальницької школи, таки змусив гучно аплодувати відомого за проектами "Танці з зірками", «Танцюю для Тебе», Майданс- 2 та «Фабрика зірок» хореографа  Амадора Лопеса та інших членів журі  одного з танцювальних  конкурсів. А сприяли такому успіху спортивний азарт та наполегливість, активний спосіб життя учасників колективу та сміливе бажання йти вперед, ніколи не зупиняючись на досягнутому.


    У розпал цьогорічного "бабиного літа" в  м.Трускавець проходив конкурс-фестиваль " Empire of arts".  Завдяки нашому  невгамовному хореографу Мухіній Наталії, яка організувала участь у конкурсі, всі дружно вирушили до Львова.

                               
  Потім швидким потягом Київ-Трускавець доїхали до цього курортного міста. Але такі довгі переїзди не втомили наших "Дівчат". Тому одразу всі дружно вирушили на місцеву риболовлю. "Здорове харчування-це основа вдалого виступу",-так вважає наша хореограф. А здобути це здорове харчування ми повинні були самі, наловивши рибки. Отже, ми і смачної форелі наловили, і сіно поперекидали, щоб більше апетит нагуляти.

         
На місцевій кухні з нашого ж улову приготували смачнющу страву - "Форель гарячого копчення". Риба виявилась неймовірно смачною, ароматною та, зрозуміло, корисною.

          
      Від кухаря ми дізналися секрет приготування такої неймовірної страви. Домашня коптильня, правильно вирощена риба, натуральна тирса, дотримання температурного та вологого режимів зробили своє діло: форель була з'їжена миттєво!

                                                  
     А далі, за рекомендаціями Наталії, всі направилися на дискотеку. "Три години запальних танців, без жодних зупинок". Саме таке завдання вона дала нам. Після такого насиченого дня спали всі, як новонароджені! 
     На другий день організовувалась прогулянка в гори. Маршрутка о восьмій ранку повезла всіх у ближні Карпати до національного парку "Соколівські Бескиди" та руїн  фортеці "Тустань". Дорогою можна було продегустувати мінеральні води курорту Східниця.
                                   
  Що казати, прогулянка  скелястим  масивом, чудові краєвиди Карпат, джерельна вода, бойківська кухня зробили своє діло: ми в чудовій фізичній формі та гарному душевному настрої  прибули на конкурс. 




      Конкурс було організовано на високому рівні. Члени журі із захопленням переглядали наш виступ. Вони не вірили, що віковий склад колективу 30-60 років.
   



 І  місце у конкурсі, кубок та медалі з рук Амадора Лопеса, теплі слова на адресу нашого колективу -це те, заради  чого хочеться жити й творити.
   Треба висловити велику подяку вчителям, батькам, які власним прикладом доводять дітям, що здоровий спосіб життя-це основа щасливої долі людини.


   Гадаємо, що нашому успіху сприяв ще один факт. Всю поїздку нас супроводжували маленькі вихованці хореографічного колективу. 


Так хочется, щоб у майбутньому вони обрали шлях здорового життя, а ,отже, шлях великих перемог!!!











3 комментария: