воскресенье, 7 октября 2018 г.

Незабутній День вчителя!

  Щороку ми чекаємо на це свято з нетерпінням, адже ще жодного разу одинадцятикласники нашої школи  не вітали вчителів однаково, завжди якась родзинка зробить традиційне свято незабутнім.












               Ось і цього року у святковий жовтневий день на порозі школи вчителів зустрічав справжній балаган  учнів 11 класу, які  вже з самого ранку створювали гарний настрій: жартували, співали, танцювали, дарували смаколики (українське сало в шоколаді!) запрошували вчителів до фотозони, яку створили на замовлення Міністра освіти.


Учителі із задоволенням взяли участь у ранковій фотосесії, адже вчительські будні далеко не щодня дають можливість вже зранку почувати себе зіркою!












   Цей день традиційно є днем самоврядування. Учні 10 класу провели два уроки у  1-9 класах. Вони переконалися, що праця вчителя нелегка, потребує великих знань, терпіння і здоров'я. Не даремно після уроків десятикласники по- особливому дивилися на своїх наставників.
  А далі учні 11 класу запросили вчителів до Будинку культури для перегляду шоу-програми "Сюрприз, сюрприз!".  Ця програма дійсно стала непередбачуваною. Бєлоусова Т.М., Скліфасовська З.В., Шинкаренко Є.І., Руссу Н.І., Міськов М.П.  перенеслися у роки, коли вперше переступили поріг школи, станцювали вальс своєї молодості, ставши у пари з одинадцятикласниками.




    Петрушина С.С. та Каліщук О.О. стали артистами  театру тіней. Гецман Т.І. та Пацар М.В. відвідали славетні місця світу: Америку та Ізраїль.


Сфотографувалися біля  Статуї свободи та Стіни плачу, біля якої їх чекав сюрприз- танок "Хава Нагіла" від Цісар Д. Буділовська Т.Д., Сіянова С.С., Надвоцька М.В. стали учасниками показу мод.

Гаврилюк Л.О. виступила у ролі бас-гітариста улюбленої групи "Океан Ельзи" та зустрілась на сцені з її солістом  - Святославом Вакарчуком.
   З Пиріг Н.Б., Бліняєвою Ю.І., Зубенко Н.Д. працював справжній художник - написав їхні портрети. Всі присутні переконалися у неперевершенності створених полотен.

Кушнір Г.А. знялася в кліпі з самим Хорхе (його роль виконала Блащук М.).
    Бліняєва С.П., Бліняєва Н.Г., Власова В.О., Коломійчук А.Ю., Маринеч Л.В. стали бек-підтримкою в пісні Сізової Софії. А для Терновенко Т.Я. запросили зірку - артиста Юрія Антонова (роль Антонова бездоганно виконала завгосп школи Калинюк Світлана Іванівна).

На сцені одразу ж утворився неперевершений тандем двох творчих особистостей.
   Ще були подарунки -олівці-сюрпризи, наповнені такими  необхідними кожному вчителеві канцелярськими дрібничками.


   А це чудове спільне фото усіх учасників свята. Чому воно чудове? А тому що ті, хто фотографувалися, випромінювали  небувалу  радість.


  Та це були ще не всі сюрпризи цього дня. Як відомо, губернатор Одещини  М.Степанов подарував усім педагогам Одеської області  квитки  на концерт О. Вінника.


      Вчителі Дальницької школи дружно в супроводі водія Галабурди В.О. вирушили на стадіон "Чорноморець". Концерт улюбленого артиста подарував неймовірну енергетику, заряд позитиву та душевного тепла.


 





   М.Степанов подякував усім вчителям за їхню важку працю і відмітив, що концерт-це лише невеликий подарунок їм. Дійсно, хотілося б, щоб така увага частіше супроводжувала вчителів у житті.  Ми заслуговуємо  на це.
  Втомлені, але щасливі поверталися вчителі Дальницької школи з Одеси. 

P.S.Дякуємо учням 11 класу, які злагоджено, креативно організували й провели свято Дня вчителя увшколі.

2 комментария: