среда, 24 октября 2018 г.

Dalnik-Gribovka Cycling Race

  Dalnik-Gribovka Cycling Race-це групова велогонка, організована для школярів, батьків та вчителів Дальницької школи 23 жовтня 2018 року. Гонка складалася з двох  дистанцій по 15 км.



    Дальницький край-це неперевершені краєвиди: безмежний простір Чорного моря, різнобарвний  степ, яскраве сонце. Dalnik-Gribovka Cycling Race-саме те, що потрібно сьогодні дітям. Адже  це драйв, поєднаний із замилуванням красою природи.


    У велогонці взяли участь  ті, хто любить подорожувати  на велосипеді, новачки та досвідчені велосипедисти, які не з чуток знають, що таке швидкісна гонка.



  Старт змагань відбувся на території школи. Далі найдовшою вулицею села Дальник усі направилися до морського курорту Грибівка. Велосипедистів  супроводжував патруль поліції, місцева охорона, карета швидкої допомоги, шкільний автобус. Звукові сигнали, які вмикали під час проїзду, привернули увагу всіх жителів села.


  Старт другої дистанції розпочався після фінішу останнього учасника заїзду і невеличкого перепочинку на березі Чорного моря, під час якого всі випили із величезним задоволенням запашного трав'яного чаю.
  Радісно, що учасниками гонки стали учні 4-11 класів, вчителі школи та батьки. Щасливими повернулися екстремали. Прикро, що було багато дітей, які теж хотіли б приєднатися до заїзду, та відсутність велосипеда завадила цьому.


    Завдяки проекту "Healthy schhool: заради здорових дітей", у рамках якого відбувалась велогонка, ми звертаємо увагу батьків на цю проблему   і закликаємо: купуйте дітям велосипеди замість дорогих телефонів та комп'ютерів, адже ніякий гаджет не викличе тих відчуттів, які пережили учасники велопробігу, повернувшись до фінішу!!!
       Гадаємо, що гонку ми повторимо, і нас буде не 60 чоловік, а значно більше. Запрошуємо всіх мешканців сіл, які об'єднує наша громада, взяти участь у наступному заїзді!
Отож, тренуйтеся, купуйте велосипеди та беріть участь у велогонці!!!
   

  

3 комментария:

  1. Дякуємо! Заради щасливих очей дітей, які приїхали з велогонки, хочеться жити й творити!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить