воскресенье, 7 октября 2018 г.

Виставка тварин

         Людяність вимірюється не тільки тим, як ми ставимось до  інших людей, а й нашим ставленням до тварин.
        1 жовтня на подвір’ї Дальницької початкової школи відбулась виставка домашніх тварин.



 Учні принесли своїх  улюбленців‚ щоб відвідувачі виставки могли помилуватись красою тваринок, натішитись їхньою спритністю та кумедністю. На показі були представлені собаки‚ кішки‚ морські свинки‚  черепахи‚  хом’яки‚ шиншили, кролики, папуги, равлики . 

 Безумовно, усім дуже сподобалась  можливість погладити‚ потримати та сфотографувати тварин.



 Здивувала дітей черепаха, улюблениця минулорічної виставки , яка за рік суттєво підросла і стала важити 7 кг!


 Усі домашні улюбленці  були оточені турботою господарів і увагою відвідувачів. А  у відповідь тваринки  подарували нам ласку, відданість і любов. 



    Слід відмітити, що найбільше було представлено кішок. Це й не дивно, адже ми вже не можемо уявити наше життя без цих веселих і відданих друзів, пильних та вусатих мишоловів. 



 А комусь до вподоби крихітний хом’ячок‚ морська свинка , пухнастий довговухий кролик чи папуга. Якщо ви вирішили завести собі маленького друга,  то не забувайте того, що ви відповідаєте за нього. Піклуйтеся про нього, оберігайте. 



   Приємно, що активну участь у цьому заході взяли батьки. Без їхньої допомоги та безпосередньої участі виставка не була б такою різноманітною.


Нехай ваші хатні улюбленці приносять вам лише радість. Хай вони зростають у вас добрими, розумними та відданими — справжніми друзями!

Комментариев нет:

Отправить комментарий