суббота, 27 октября 2018 г.

Конкурс "Спортзона із картону"

     Протягом жовтня в школі тривав конкурс "Спортзона із картону". Учні мали можливість зробити куточок, який рекламував би активний спосіб життя. Ми мали за мету створити в школі атмосферу, яка дарувала б приємні спогади дітям, батькам, нагадувала б  про необхідність заняття спортом.


       Фотозони, які створили учні, -це куточки, де будь-хто з бажаючих міг зробити гарні знімки. Оригінально та яскраво оформлені, вони вабили усіх любителів фотосесій, які виявили справжню винахідливість у цьому процесі.
        Крім цього, фотозони перетворювалися на місце розваг. На перервах учням було чим зайнятися. Фотозони надали чудову можливість зробити яскраві, незабутні світлини, а також  перетворилися на місце, де можна поспілкуватися, просто гарно провести час.
       Тому ми впевнено можемо сказати, що спортивна фотозона-це вирішення багатьох проблем з пасивними учнями. Отже, як зробити дні перебування в школі незабутніми, яскравими? Чим зайнятися на перервах дітям? Як розважити їх? Яким чином у школі зробити невеличке свято? На всі ці питання ми знайшли  відповідь: створюйте тематичні фотозони! 
Щоб переконатися в цьому, перегляньте ці кумедні фото.

















4 комментария:

  1. Дуже подобається творити з картону!!!! Ваша фотозона чудова!!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Дякуємо! Подали перший звіт по програмі "Заради здорових і радісних дітей". Намагаємося вразити незвичайними заходами, адже 500 шкіл беруть участь у програмі.

    ОтветитьУдалить