вторник, 16 октября 2018 г.

Увага! Участь у програмі "Heatly schools"

       З 17 вересня по 8 жовтня шкільні навчальні заклади по всій країні мали можливість зареєструватись у програмі «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів». Програма організована Центром «Розвиток КСВ» у рамках програми Mondelēz International Foundation за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Інституту модернізації змісту освіти та Національного олімпійського комітету.
       Її мета – популяризація здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів та концепції «здорового дизайну» рекреацій та приміщень, де перебувають і харчуються діти.
Для участі у проекті потрібно було зробити декілька простих кроків:
1) Заповнити заявку на сайті www.healthy-schools.org.ua
2) Розробити план «здорових» активностей на цей навчальний рік.
3) Кожні два тижні подавати звіти.
4) Брати участь у інших активностях проекту і вигравати круті призи.
5) Школи, які дійдуть до фіналу у квітні, буде запрошено до Києва для звітної презентації.
  Програма стартувала 15 жовтня 2018 року. Раді повідомити, що наша школа потрапила в проект!
      Приємно, що Міністерство молоді та спорту України підтримує такі ініціативи, адже важливим аспектом стає популяризація здорового способу життя серед учнів та впровадження раціонального харчування у школах. Створюються сприятливі умови для підтримки та розвитку здорового молодого покоління, що є визначним показником добробуту  кожної країни. Завдяки подібним акціям у дітей та молоді відбувається процес формування свідомого ставлення до власного здоров’я та здоров’я інших.
    Найактивнішим закладам освіти буде виділено гранти на закупівлю обладнання для STEM**-лабораторій на загальну суму 10 000 USD.

Комментариев нет:

Отправить комментарий