пятница, 19 октября 2018 г.

Відкриття конкурсу імені Тараса Шевченка

18 жовтня у м. Миколаїв відбулись урочистості з нагоди початку ІX Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. За рекомендаціями МОН України в Дальницькій школі відкриття конкурсу теж провели саме в цей день. Не дивлячись на те, що тривають такі довгоочікувані канікули, учні молодших та середніх класів завітали до школи на захід.



 А ще більше порадували батьки, які відклали усі свої справи і прийшли підтримати  дітей, адже ті підготували вірші Т.Шевченка і читали їх напам'ять. 



У фойє школи організатори свята (вчителі-філологи та бібліотекар школи) оформили тематичну фотозону, виставку книг, створили невеличкий глядацький зал. Обов'язкова умова участі в заході - прийти у вишиванці. Це традиційно, але завжди гарно й урочисто.



 Приємно, що прийшло багато хлопців, яких не дуже часто бачиш на сцені, бо вони більше соромляться , ніж дівчата. Наші ж молодці проявили справжній "бойовий дух" під час виступу, і ми із задоволенням слухали їх. А були вони навіть емоційнішими за дівчат!





По закінченню свята учні мали можливість зробити гарні фотографії.













Комментариев нет:

Отправить комментарий