четверг, 18 октября 2018 г.

У здоровому тілі-здоровий дух!

    До Дня захисника України  в школі було проведено декілька спортивно-розважальних заходів. Оскільки це свято співпадає з Днем українського козацтва, ми традиційно саме в середині жовтня приймаємо у козачата наших п'ятикласників. 
   На спортивні змагання учнів 5-х класів запросив справжній джура (Касьян В., учень 7 кл.). Допомагала йому Пацар Н., учениця 6 класу. Класні керівники 5-А та 5-Б класів        Скліфасовська А.Ю. та Надвоцька М.В. підготували та провели низку спортивних конкурсів, у яких діти з величезним задоволенням взяли участь. Такі змагання, як завжди, ще більше згуртували їх, дали можливість проявити своє спортивне завзяття, спритність.










Один з найулюбленіших традиційних конкурсів - перетягування каната.


Одним словом, апетит нагуляли справжній, козацький! Але організатори свята подбали про те, щоб усі були і задоволені, і ситі: наварили справжньої козацької каші, яку втомлені козачата уплітали за обидві щоки.





 По закінченню заходу команди вишикувались для урочистого вручення посвідчень, у яких зазначено, що учні 5-х класів з гідністю та честю пройшли усі випробування і достойні почесного звання- козачата! А ще із задоволенням робили знімки біля тематичної фотозони.






Хочеться висловити подяку Буділовській Т.Д., яка надала музичний супровід  під час усього заходу, та батькам п'ятикласників, які активно долучились до його організації.
Заступник директора з виховної роботи 
Власова В.О.
   

Комментариев нет:

Отправить комментарий