четверг, 18 октября 2018 г.

Людина починається з добра

      11 жовтня для учнів 3 класу було проведено позакласний захід "Людина починається з добра"  (за мотивами творів В.О.Сухомлинського). Захід розпочала Скліфасовська З.В., вчитель початкових класів, яка завжди знайде теплі та добрі слова, щоб достукатись до дитячих сердець, розповідаючи про найвищі людські цінності. 




Доповнили її виступ Добро і Зло (учениці 8 класу Сізова С. та Боляк К.), які розіграли невеличку сценку повчального змісту.

                                       
Потім діти співали пісні, читали вірші, склали Сонечко Доброти, на промінчиках якого записали слова вдячності усім присутнім, щирі побажання усім людям.



Приємно, що свято для теперішніх учнів Зінаїди Вікторівни провели її колишні учні, уже восьмикласники. Це родзинка вчителя: майже у всіх заходах, які вона готує, беруть участь її випускники різних років. І у середніх класах, і у старших вони лишаються у полі її уваги, вона цікавиться їхньою успішністю, проблемами.  




  На святі панувала дружня та невимушена атмосфера, а ще всі згадали, що потрібно частіше посміхатись один одному та дарувати добрі слова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий