пятница, 1 февраля 2019 г.

Оповідання про шкільне життя

   Представники старшого покоління пам'ятають часи, коли всі передплачували газети, журнали. Із нетерпінням чекали на листоношу, що їх принесе.  З плином часу засоби інформації кардинально змінились. Найпопулярнішим з них став Інтернет. Тому ще з 2016 року ми ведемо шкільний блог, який став головним і улюбленим інформаційним джерелом для наших вчителів, учнів та їхніх батьків. 

    

 "Мама засмучена, зламався телефон, не може прочитати свіжі шкільні новини". Це репліка  з розмови двох дівчаток, учениць нашої школи. Отже, наш блог із задоволенням читають батьки. А це означає, що зв'язок батьки-школа працює систематично.
"У мене щодня по 7 уроків, я майже не виходжу з кабінету, але знаю всі шкільні новини, читаю статті про відкриті уроки колег, про позакласні заходи,   і здається, що сама побувала на них! " Ці слова колеги є найбільшою подякою авторам блогу.
"Мамо, які молодці твої одинадцятикласники!" - захоплено відреагував (під час телефонної розмови) на статтю про урок економіки в 11 класі син Зубенко Н.Д.  Дмитро, колишній учень Дальницької школи, який мешкає зараз у Луцьку. То наш блог читають випускники школи, родичі колег, що живуть у різних куточках України! ВІд розуміння цього ще більше виростають крила. 
 А найвищою для нас оцінкою є оцінка професіонала. Редактор районної газети "Наддністрянська правда" Добровольський В.Я. є постійним читачем нашого блогу. Деякі статті з власної ініціативи він розміщує на сторінках своєї газети.
   Отож сміливо можна сказати, що блог Дальницької загальноосвітньої  школи-  це літопис шкільного життя.  Когось наші статті мотивують до нових звершень, творчих ідей, для когось є цікавим джерелом інформації. Хтось, читаючи дописи у блозі, згадує свої  шкільні роки. Головне, що ми маємо свого читача, а ,отже, йдемо правильним шляхом.


Комментариев нет:

Отправить комментарий