вторник, 12 февраля 2019 г.

Тиждень книги в першому класі

  Цікаво, чим живуть сьогодні наші першачки? Вчора  вирішили завітати до них на інтегрований урок. Бєлоусова Т.М.підготувала для дітей тематичну зону "Мої улюблені книжки". Стало зрозуміло, що на цьому тижні учні першого класу повинні розказати про свою першу прочитану книгу чи знайти її й прочитати.








  Для цього Таїса Миколаївна оформила куточок "У світі цікавого, мудрого, повчального". Біля цієї чарівної зони можна зробити для себе відкриття: необхідно лише розгорнути книжку, яка зацікавила.



 А ще діти принесли диво-карти, на яких  зображені фрагменти улюблених казок. Граючи з ними в  інтерактивну гру, можна було перевірити, чи гарні діти знавці казок.



   Наступним кроком став похід юних читачів до бібліотеки, де на них чекала      Бліняєва Ю.І. Вона ретельно підготувалася до зустрічі: провела невеличку екскурсію бібліотекою, показала, як фіксуються книги, які учні беруть додому для читання. Діти переглянули формуляри найактивніших читачів, а Юлія Іванівна побажала, щоб в недалекому  майбутньому такими активними любителями книг стали учні першого класу.
     Не обійшлося без сюрпризів. Бібліотекар  провела вікторину, за результатами якої  визначила найуважніших слухачів. Діти отримали заохочувальні подарунки.
  





 Гадаємо, що цей захід стане гарним стартом для  подальшого успішного інтелектуального  розвитку наших першокласників.


Комментариев нет:

Отправить комментарий