понедельник, 11 февраля 2019 г.

Всесвітній день онкохворих дітей

     15 лютого – Всесвітній день онкохворих дітей.   Символ боротьби з цією хворобою-золота стрічка. І це не випадково. Батьки  дітей, хворих на рак, обрали саме цей колір, оскільки немає нічого ціннішого за дитяче життя, а дорогоцінність металу це підкреслює.

    Тому, дорогі учні та шановні вчителі, 15 лютого долучіться до акції, одягніть золоту стрічку як символ  підтримки онкохворих дітей.
   У нашій школі навчається дівчинка, яка теж пройшла випробування долі, поборола рак. Її ми вважаємо справжньою героїнею. Вона зуміла перемогти невимовний біль. Не один місяць провела дівчинка в стінах лікарні, тому, напевне, як ніхто інший вона знає цінність кожного дня життя.
 Ми вирішили також взяти участь у акції "Допомога для онкохворих дітей "Від серця до серця"". Зібрані кошти будуть переведені на рахунок однієї з  дитячих лікарень для придбання медикаментів.
  Напередодні цього особливого дня ми дізналися  про ще одну біду: колишня учениця нашої школи, Кара Юлія, теж бореться з важкою хворобою. На лікування вже пішло багато грошей. Тож колектив школи вирішив  надати посильну фінансову допомогу. А ще хочемо поділитися своєю позитивною енергією з Юлею, щоб вона якнайшвидше подолала хворобу й дарувала щодня світові свою милу посмішку.


     


Комментариев нет:

Отправить комментарий