понедельник, 4 февраля 2019 г.

До Дня безпечного Інтернету

 #ДеньБезпечногоІнтернету
  Напередодні Дня безпечного Інтернету вчитель інформатики Бліняєва С.П. вирішила дізнатися, як діти, вчителі, випадкові люди ставляться до цього інформаційного джерела.
                                    
   Світлана Петрівна розмістила у фойє школи ваги з двома чашами, що символізували користь і небезпеку Інтернету. Своїм голосуванням кожен мав визначити, чим для нього, у першу чергу, є Інтернет - необхідним джерелом інформації чи небезпечним ресурсом.




   Результати експерименту виявились передбачуваними: переважила чаша, що символізувала  користь Інтернету. Це й не дивно: Інтернет полегшує пошуки інформації, відкриває необмежені можливості для самореалізації, спілкування, навчання, відпочинку. Але варто зазначити, що тільки дорослі не забули згадати про небезпеку, що несе Інтернет для дітей, тому голосували двояко - "за" і "проти".
  
   Експеримент проведено. Тепер Світлана Петрівна поставила за  мету протягом тижня зробити все, щоб діти засвоїли правила безпечного користування цим інформаційним ресурсом. А ще  запросила колег  на Всеукраїнський вебінар.
  

   


Комментариев нет:

Отправить комментарий