понедельник, 4 февраля 2019 г.

Лист, що вразив Україну!

    Ми вже писали про позакласний захід, який провела Зубенко Н.Д. до Всесвітнього дня водно-болотних угідь. Варто зазначити, що екологічні проблеми завжди хвилювали наших учнів, адже ми живемо в прекрасному приморському краю і хочемо, щоб екологічні лиха оминали нас та всю Україну.
   Так, зберігся в пам'яті лист учениці  нашої школи Цісар Катерини (тепер вона вже студентка першого курсу педагогічного університету, а лист цей писала в 7 класі), в якому вона звернулася до директора хімічного заводу, переповівши свій сон про подорож Крапельки.


   Зміст листа вразив усю Україну, адже це була творча робота, представлена на Міжнародний конкурс "Барви Дністра". Катя посіла І місце  в номінації "Оповідання, твір" , її роботу надрукували в збірнику найкращих конкурсних робіт. Час минув, але проблеми, порушені маленькою дівчинкою, на жаль, тільки "виросли" за ці роки. Тому доречно, щоб цей лист прочитали діти, батьки й всі гості нашого блогу. А сьогодні цю казкову історію почули учні 5 класу. І не просто прослухали казку,  а переглянули мультфільм про пригоди Крапельки, який Катерині допомогла зробити мама. Мабуть, найщирішою оцінкою цієї творчої роботи стали слова Назара Плохотнюка:" От би щодня нам такі казки читали ! "
  



  Цей лист  ви можете прочитати за посиланням: 
http://lviv.davr.gov.ua/sites/default/files/barvy_konkurs.pdf


Комментариев нет:

Отправить комментарий