суббота, 2 февраля 2019 г.

Як стати музикантом

   Мабуть, далеко не кожна людина мріє стати композитором. Здається, що для цього треба мати неабиякий талант. А ось Стоянов Нікіта, учень 10 класу, впевнений, що сьогодні будь-хто може створити унікальний музичний шедевр. При цьому не обов'язково вміти грати на музичних інструментах.  Треба лише навчитися користуватися програмами Fruity Loop's Studio, Ableton Live, Cubase, які призначені для створення музичних композицій.


   Хлопець дуже хотів розповісти одноліткам про своє  неординарне захоплення. Довго готувався до виступу, хвилювався. І ось ця зустріч відбулася. Усі присутні дізнались про секрети користування даними програмами. Нікіта доступно розповів про основні правила накладання ефектів, розподіл інструментів по каналах, мікшування, процеси продакшн і пост-продакшн... Усі зрозуміли, що, крім бажання та творчих здібностей, треба ще й  вільно користуватись ПК. 
   Вражали знання хлопця. Він виглядав, як справжній досвідчений програміст. Та ще й виявився хлопцем з гумором! А новина про те, що Нікіта може записати трек, спів,  накласти ефекти й зробити повне зведення музичного матеріалу прямо в школі, зацікавила  багатьох  наших солісток. 
   То ж ,Нікіто, тримайся, прихильниці атакуватимуть тебе!!!

 P.S. Ми знали, що Нікіта -талановитий хлопець. І ось розкрилась ще одна грань його творчої особистості.  Він дивак, закоханий у свою справу. У нього є знання, запал, бажання творити.  Життя хлопця буде щасливим, адже він знає, як змістовно та незабутньо провести вільний час.

Прослухати композиції, які створив  Нікіта, можна за наступними  посиланнями.
https://drive.google.com/file/d/1WnmteqFFoSRNsn_CIjytfG6mxmnqWM5Z/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1f9BaYGjaqKOm8wWAtv206FnG4RjN2_-_/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1Cou1Vk_At5NqIQbmfZ5Bjl6SqPaSmK4L/view?usp=sharing

Комментариев нет:

Отправить комментарий